Doctor Who - Ki vagy, Doki?
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

Menü

Archívum David Tennant GuestBook

 

 

 

Archív hírek
Archív hírek : Új évad, új hírek

Új évad, új hírek

Beast Below


Ugye mindannyian hallottunk a Beast Below című részről. A Doktor elviszi Amy-t a távoli jövőbe, oda, ahol a britt emberek csillagokon keresztül utaznak, új otthont keresve, egy óriási hajón, aminek "Starship UK" a neve. Tudjátok, a repülő város a trailer-ből. De a rozsdásodó folyosók és a zengő falak között még vannak titkok. Egy álarcos alak, aki tud a Doktor öregségéről, a segítségéért könyörög. Eközben Amy találkozik az ijesztő "Smiler"-ökkel (magyarul Nevettetőnek lehetne mondani), és rájön egy olyan titokra, ami olyan borzasztó, hogy senki nem tud rá visszaemlékezni...

Szóval, szerintem mindannyian hallottatok ezekről az úgynevezett "Nevettetőkről". Vagy ha nem, akkor a trailer-ben biztos láthattátok a képüket. Ők azok a bohóc szerű alakok. Szerintem ők robotok. Mert tudják forgatni a fejüket, és ezzel arckifejezést is tudnak váltani. A magyar DW fan oldalak közül először be szeretném mutatni nektek, ezeknek az izéknek a jó arcát is. (Az a második kép)

 

Hát íme! Ezzel búcsúzok. Már alig várjátok ugye? Remélem!

 

 

Doctor Who is copyright © by the British Broadcasting Corporation.
No infringement is intended upon the rights of the BBC.

© DOCTORWHO.GPORTAL.HU 2006-2015


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!